Compartir:
Comunitat Valenciana

Segueix-li el ritme al Mediterrani En Viu! Música, esport i una gastronomia única que et va a conquistar

Newsletter 742    17/07/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Allotja't a peu de platja en Aqua House de Dénia

Si estàs buscant un lloc per a passar uns dies a Dénia al costat de la platja, portar-te a la teua mascota i poder practicar esports nàutics, Aqua House és el que estaves buscant.

+ Llegeix més

Arriba la 11ª edició del cicle Música al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

Un altre estiu més, arriba l'oportunitat única d'assistir a la perfecta mescla de música i art en el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Es tracta d'un cicle de concerts amb artistes de diversos estils musicals que es completa amb visites al monument i sopars en el mateix lloc.

+ Llegeix més

Prova les delícies d’Els Ports en el Restaurant Daluán de Morella

Una de les millors formes de conéixer un lloc és endinsar-se en la seua gastronomia. En el Restaurant Daluán podràs degustar els millors plats de la comarca d’Els Ports però amb un punt innovador que et sorprendrà.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

El Toro

A Castelló, en l'Alt Palància, trobem El Toro. En el seu terme naix el riu Palància i el seu entorn està considerat un dels millor conservats de la Comunitat Valenciana. El turisme de muntanya i la producció de tòfona són dos dels seus atractius turístics. Però hi ha més, t'atreveixes a descobrir-ho?

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Clòtxina, una joia gastronòmica de la ciutat de València

La Clòtxina de València és un tresor que ens regala el nostre mar cinc mesos a l'any. Segons la dita popular, la temporada de la “clòtxina” abasta tots els mesos sense “r”, és a dir, des de maig fins a agost seguint el calendari lunar. Un bé escàs i molt localitzat tant en el temps com en l'espai.

+ Llegeix més

La millor música per a celebrar el X aniversari del Low Festival de Benidorm

Benidorm s'ompli de música un altre estiu més per a celebrar els 10 anys del Low Festival. Des del divendres 26 fins al diumenge 29 de juliol passaran pels seus escenaris artistes de la talla de The Chemical Brothers, Phoenix, Los Planetas o Editors.

+ Llegeix més

El VI Festival d'Estiu de Ioga Platges a Castelló ja està ací

El Grau de Castelló es converteix en l'escenari principal d'aquest festival entre els dies 20 i 22 de juliol. Classes magistrals, xarrades, meditacions, música i activitats infantils en un dels esdeveniments més prestigiosos de tota Espanya.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València