Compartir:
Comunitat Valenciana

Un viatge a través de la poesia de Miguel Hernández, un passeig amb barca per l

Newsletter 726    26/03/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

L'Alcoi modernista, una ruta plena d'història

Reviu la seua època modernista amb una ruta pels edificis més representatius d'este corrent artístic. Un llegat que hui forma part del patrimoni artístic de la ciutat d'Alcoi i està inclòs en la Ruta Europea del Modernisme.

+ Llegeix més

Descobreix el turisme apícola amb ApiVillores

Converteix-te en apicultor per un dia! Coneix el curiós món de les abelles de la mà d’ApiVillores. Una experiència única, que permet descobrir el fantàstic món de l'apicultura en un xicotet poble de la comarca d’Els Ports, Villores.

+ Llegeix més

Aprén a cuinar paella valenciana en un entorn privilegiat

Saps com es cuina l'autèntica paella valenciana? Si estàs interessat a aprendre la recepta, descobrir els trucs de grans mestres i conéixer els ingredients tradicionals, Descubre l'Horta és el teu lloc. Un entorn únic i original, en ple contacte amb l'agricultura i la nostra gastronomia.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Genovés

És un municipi de la comarca de la Costera, situat a 60 quilòmetres de València i a 5 de Xàtiva. Genovés és conegut com el poble de la pilota. La major part dels seus atractius turístics giren entorn de la pilota valenciana, el nostre esport autòcton i més antic.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Recorre a peu la vida de Miguel Hernández

La Senda del Poeta és un viatge a través de la poesia i vida de Miguel Hernández. Des d'Orihuela, lloc en el qual va nàixer el poeta, fins a Alacant on va ser empresonat i enterrat, la ruta recorre els deu llocs que van ser importants per al poeta: Orihuela, Redován, Callosa de Segura, Cox, la Granja de Rocamora, Albatera, San Isidro, Crevillent, Elx i Alacant.

+ Llegeix més

Sansan Festival, les vacances de la teua vida estan a punt de començar

Torna el festival de música més indie a Benicàssim. Els dies 29, 30 i 31 de març prepara't per a començar la temporada de música a la Comunitat Valenciana. La millor Setmana Santa t'està esperant!

+ Llegeix més

Passeig amb barca pel capvespre més màgic de València

Com cada any, la primavera ens porta un dels plans més imprescindibles si visites la ciutat de València. Tornen els passejos amb barca per L’Albufera! Una experiència única que has de viure, almenys, una vegada en la vida.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València