Als peus del Penyagolosa t'espera un centre de vacances en el qual traure tot el partit a un entorn natural inigualable i gaudir amb les seues propostes d'activitats. No t'ho perdes!

 

El Centre de Turisme Rural Mas de BorràsVillahermosa del Río es troba en una masia tradicional, enmig de la naturalesa i als peus del massís del Penyagolosa, envoltada de bosc. I així i tot, el Mediterrani està tan sols a 50 quilòmetres, per la qual cosa pot convertir-se en un lloc molt especial en el qual passar unes vacances amb tots els paisatges del nostre territori al teu abast.

Prop del seu emplaçament es pot gaudir del riu Carbo, viles medievals, pobles abandonats, ruïnes iberes i molt més, sense oblidar la pintoresca Villahermosa del Río. Per a gaudir d'aquest entorn tan privilegiat, el Mas de Borràs posa a la teua disposició 14 habitacions amb bany complet i diverses estances en cabanyes de fusta molt acollidores disseminades pels voltants de la preciosa masia.

Al Mas de Borràs les vacances són una cosa que es prenen molt seriosament, per la qual cosa posaran al teu abast tota la seua experiència i instal·lacions perquè gaudisques d'un bon nombre d'activitats. Podràs fer turisme micològic en temporada, tractar d’albirar aus i altres animals, tirar amb arc, fer rutes amb BTT o 4x4, practicar senderisme, jugar al minigolf, descarregar l’adrenalina amb l'escalada i el ràpel, fins i tot sense experiència prèvia gràcies a la seua escola, visitar amb guia paratges increïbles, saltar en tirolina o recórrer complets circuits d'aventura.

Els amants de les activitats que ens connecten amb la història i l'art podran, a més, gaudir de teatre a l'aire lliure o fer visites culturals, i a l'estiu la frescor de les aigües del riu estaran a disposició dels qui s'atrevisquen a practicar piragüisme. Finalment, no podem oblidar els cursos de natació de Mas de Borràs o els seus tobogans aquàtics. Descobreix aquest lloc on gaudir d’unes vacances en família!

Mas de Borràs

Villahermosa del Río, al peu del Penyagolosa, pot ser el punt de partida per a un bon nombre de sendes, excursions i activitats a la naturalesa. I el seu nucli urbà resulta increïblement pintoresc amb les seues teulades, façanes blanques, carrers estrets i envoltats d'un entorn natural espectacular. No te la perdes!

Imatges 
cabanyes mas de borras,
mas de borras telefon,
mas de borras telefon villahermosa del rio,
villahermosa del rio