Villahermosa del Río
Castillo de Villahermosa del Río
La Tosca de Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Castillo de Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Barranco Magro - Villahermosa del Río
Villahermosa del Río
Villahermosa del Río

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Villahermosa del Río i el seu veí el Penyagolosa t'esperen per a una estada tan rica en paisatges com en història. Descobreix tot el que cal veure en aquesta localitat de l'Alt Millars!Descobrir Villahermosa del Río és deixar-se conquistar per paisatges en els quals murmura l'aigua, descobrint senderes que s’endinsen en les muntanyes. Prepara la teua escapada i no oblides un calçat còmode!

Què veure a Villahermosa del Río

Villahermosa del Río està envoltada de muntanyes, totes elles amb altures que superen els 1500 metres, per la qual cosa el seu impressionant paisatge la converteix en un punt de partida perfecte per a senderistes i amants de la naturalesa. Podrem veure en l'horitzó tant el Penyagolosa com la Serra de la Batalla, la Torre Alta, el Marcén o el Peñagolosilla.

Una de les rutes més interessants que fer a Villahermosa del Río és la de la cascada del riu Carbo, una senda fàcil en la qual entretindre't veient paratges i espècies vegetals i que culmina en un escenari espectacular, amb una cascada que es converteix en una llacuna d'aigua neta i temperatura fresca. Tot el paisatge en eixe punt és realment evocador, i una excursió amb pícnic és un pla perfecte per a gaudir-lo.

Villahermosa del Río, a més, compta amb una bonica ermita, situada a uns cinc quilòmetres del nucli urbà, l’Ermita de Sant Bartolomé. És un bonic edifici de pedra envoltat de naturalesa que val la pena visitar.

Si seguim amb coses que fer a Villahermosa del Río hem de detindre'ns necessàriament en la seua Col·lecció Parroquial d’art sacre de finals del segle XIV, una visita obligada en la qual podrem delectar-nos. Els retaules gòtics i renaixentistes de l'Església de la Nativitat sens dubte mereixen també que els dediquem un temps de la nostra visita.

Villahermosa del Río pot ser una gran opció si estàs buscant una destinació de turisme rural en contacte amb la naturalesa. Comença a preparar la teua escapada! ​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Propostes de viatge

Publicacions