Villahermosa del Río: Descobreix Què Veure

Villahermosa del Río

Main image
WEBCAMS
en directo
Blogs en video

Villahermosa del Río i el seu veí el Penyagolosa t'esperen per a una estada tan rica en paisatges com en història. Descobreix tot el que cal veure en aquesta localitat de l'Alt Millars!


Descobrir Villahermosa del Río és deixar-se conquistar per paisatges en els quals murmura l'aigua, descobrint senderes que s’endinsen en les muntanyes. Prepara la teua escapada i no oblides un calçat còmode!

Què veure a Villahermosa del Río

Villahermosa del Río està envoltada de muntanyes, totes elles amb altures que superen els 1500 metres, per la qual cosa el seu impressionant paisatge la converteix en un punt de partida perfecte per a senderistes i amants de la naturalesa. Podrem veure en l'horitzó tant el Penyagolosa com la Serra de la Batalla, la Torre Alta, el Marcén o el Peñagolosilla.

Una de les rutes més interessants que fer a Villahermosa del Río és la de la cascada del riu Carbó, una senda fàcil en la qual entretindre't veient paratges i espècies vegetals i que culmina en un escenari espectacular, amb una cascada que es converteix en una llacuna d'aigua neta i temperatura fresca. Tot el paisatge en eixe punt és realment evocador, i una excursió amb pícnic és un pla perfecte per a gaudir-lo.

Villahermosa del Río, a més, compta amb una bonica ermita, situada a uns cinc quilòmetres del nucli urbà, l’Ermita de Sant Bartolomé. És un bonic edifici de pedra envoltat de naturalesa que val la pena visitar.

Si seguim amb coses que fer a Villahermosa del Río hem de detindre'ns necessàriament en la seua col·lecció parroquial d’art sacre de finals del segle XIV, una visita obligada en la qual podrem delectar-nos després de visitar el seu castell, del qual encara queda alguna part de la muralla. Els retaules gòtics i renaixentistes de l'Església de la Nativitat sens dubte mereixen també que els dediquem un temps de la nostra visita.

Villahermosa del Río pot ser una gran opció si estàs buscant una destinació de turisme rural en contacte amb la naturalesa. Comença a preparar la teua escapada! 


Com arribar:

Por las carreteras CV-190 y CV-175, en direccin Castelln a Villahermosa.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Sabies que la província de Castelló té també una ruta de peregrinació pròpia, com el famós camí de sant Jaume? De fet, es tracta d'un conjunt de rutes que tenen una destinació comuna: el santuari dedicat a Sant Joan Baptista, situat als peus de l'impressionant cim del Penyagolosa. Per això, aquestes rutes es descriuen amb el nom de Camins del Penyagolosa. Aquests camins aspiren a ser reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i volem que tu també els conegues.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.

Propostes de viatge

Publicacions