Descobreix un preciós hotel en una localitat plena d'atractius. Prepara una escapada genial a Navajas!

 

El 1893 Hotel Boutique és un allotjament a Navajas realment encantador des del qual descobrir el fantàstic Salto de la Novia o recuperar foces en la teua ruta per la Vía Verde de Ojos Negros. Una gran opció desde la qual descobrir un entorn natural espectacular!

L’edifici del 1893 Hotel Boutique és molt bonic, una vila modernista de l'any 1893 amb dos jardins i galeria. A Navajas abunden les construccions d'aquest estil, edificades a la fi del segle XIX i principis del XX! T'encantarà descansar en eixe entorn i fer un passeig fent fotos genials

Les seues 9 habitacions de sostres amb golfes estan decorades amb molt de gust. Et sentiràs envoltat de confort, i en totes elles el desdejuni està inclòs, una manera genial de començar el dia! A més, compten amb una habitació adaptada i ascensor, i diverses d'elles són suites amb terrassa. 

Pots allotjar-te en règim de mitja pensió o pensió completa, el seu restaurant L'Hort de Carles té una carta repleta de sabors mediterranis amb un toc del nord d'Espanya! Arrossos, peixos, torrades, carns i graellades… En 1893 Hotel Boutique la gastronomia es pren molt seriosament! Gaudir-la a la seua terrassa serà un plus a la teua experiència.

A més, allotjar-te a 1893 Hotel Boutique presenta grans avantatges, ja que podràs obtindre la teua entrada per a la cascada del Salto de la Novia de manera gratuïta, o guardar la teua bicicleta durant la nit si estàs de ruta ciclista per l'entorn. I les mascotes són benvingudes en aquest racó de l'Alt Palància a Castelló!

Un altre gran motiu pel qual triar el 1893 Hotel Boutique és el seu pack amb detalls per a escapades romàntiques, o la possibilitat d'organitzar els teus esdeveniments familiars o empresarials. Batejos, casaments, aniversaris… I també activitats de team-building que poden incloure experiències multi-aventura! T'apuntes a desconnectar en aquest xicotet gran hotel?

1893 Hotel Boutique

Navajas és un lloc des del qual emprendre mil aventures. Els paisatges que envolten aquest racó de Castelló són realment bonics! El Salto de la Novia, fonts d'aigua transparent, el pantà del Regajo, les Vías Verdes Ojos Negros… La llista és realment espectacular. Converteix-lo en la teua pròxima destinació!

Imatges 
1893 hotel boutique navajas,
1893 hotel boutique como llegar,
que hacer en navajas,
que ver navajas,
planes en navajas
navajas
castellón
hotel navajas