Navajas

Navajas

Main image

Un om centenari dóna la benvinguda a Navajas, en els contraforts de la serra d'Espadà, en el marge dret del Palancia. Amb les bondats de l'interior mediterrani, la població ja va ser assenyalada antany com a lloc d'estiueig en el segle XIX. Lloc privilegiat Navajas mostra un bell aspecte en què el seu antic entramat àrab contrasta amb les edificacions residencials disperses amb encert. Història i naturalesa habiten en este lloc de l'Alt Palancia on l'aigua s'ha convertit enprotagonista d'un destacat escenari.


Com arribar:

La N-234 té accés directe a Navajas, població a la qual es pot accedir a través de la línia de trens de rodalia C5.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Centres BTT
Compres
Empresa d'aventures
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
Si t'agrada estar en contacte amb la naturalesa, eres amant del turisme actiu o simplement t'agrada gaudir de la pau i tranquil·litat, l'interior de la província de Castelló et sorprendrà amb un munt d’atractius.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Notícies

Publicacions