Navajas
Navajas
Navajas
Navajas
Navajas
Navajas
Navajas
navajas valencia

Blogs en video

Acostar-se a Navajas, en un entorn natural privilegiat, és sempre un plaer del qual poden nàixer mil aventures. T'hi acostes a descobrir-ho?


Navajas, a Castelló, és un lloc des del qual planejar mil aventures en paisatges preciosos, i una bonica localitat en la qual provar, descobrir i viure moltes experiències. No t'ho perdes!


Què veure a Navajas

Els voltants i la naturalesa són el principal atractiu de Navajas, amb moltes opcions de turisme actiu, senderisme i cicloturisme. En la teua llista d'imprescindibles ha d'estar l’Altomira, la bora de les Penyes, una zona on l'aigua del riu Palància ha anat construint amb els segles un paisatge especial i s'han trobat importants jaciments, el brollador de l'Esperança, el pantà del Regajo, el mirador del Paradís amb la cascada del Tio Juan o la popular cascada del Salt de la Nóvia

El Salt de la Nóvia de Navajas és per si mateix un atractiu que moltes persones visiten al llarg de l'any, i pot ser perfecte tant com escenari d'un romàntic pícnic com lloc on acabar una ruta de senderisme o de ciclisme, com la Via Verda Ojos Negros, amb un capbussó realment refrescant. 

Als voltants de Navajas també trobaràs moltes fonts d'aigües netes de gran qualitat, que creen paisatges molt bonics. Destaquem la Font del Bany, la de Rafal o la Teja o la de la Gilda, entre moltes altres. Finalment, el riu Palància al seu pas per Navajas permet preparar activitats tan divertides com el piragüisme, una opció genial!

Al seu nucli urbà, la gran atracció és el preciós om centenari que trobaràs envoltat de viles del segle XIX, construïdes per famílies de la burgesia que escapaven a aquests paratges a estiuejar.

Pots fer coincidir la teua visita amb les seues festes de Sant Antoni al gener, i gaudir de saborosos productes gastronòmics i del vi de la terra, o pots presenciar l'emotiva processó de la Trobada el Diumenge de Resurrecció. El dilluns de Sant Vicent, després de les Pasqües, se celebra una tradicional romeria, i al setembre les festes patronals prenen Navajas. Tria data i posa rumb als voltants de la Serra d’Espadà a gaudir d'aquest increïble racó ple de bellesa!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Campings
Centres BTT
Compres
Empresa d'aventures
Espais naturals
Experiències
Monuments
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!

Propostes de viatge

Publicacions