Els esports d'aventura són la gran especialitat d'aquests experts amb base a Xert. T'encantaran les activitats que proposen i en les quals t'acompanyen!

 

40.000 aventures, des de la seua base a Xert, Castelló, són un grup d'especialistes que et garanteixen experiències plenes d'adrenalina, molt divertides i que es realitzen en condicions de total seguretat. Plans perfectes per a gaudir de la naturalesa! Amb les activitats que organitzen, els teus plans de turisme actiu es faran realitat.

Encara que els experts de 40.000 aventures solen treballar amb col·legis, els grups d'adults i les famílies també gaudiran enormement de les seues propostes. Imagina organitzar un esdeveniment empresarial, un magnífic aniversari o un divertit comiat abans d'una boda! Els teus amics i tu passareu una estona fantàstica, o t'encantarà dur a terme noves gestes emocionants amb els teus xiquets!

Amb 40.000 aventures podràs optar entre plans tan divertits com l'espeleologia en coves fantàstiques, l'emocionant escalada o simplement senderisme. Recórrer els nostres paisatges acompanyats de guies canvia per complet l'activitat! Segur que aprens a muntó sobre les espècies de flora i fauna o la història dels llocs que visites.

També podràs gaudir del barranquisme o la bici de muntanya amb els professionals de 40.000 aventures. I si tens algun temor sobre la teua experiència i capacitats, segur que podran donar-te confiança i coneixements per a superar-ho. I t'encantarà que t'ensenyen a tirar amb arc o a grimpar per un rocòdrom

Per a completar la seua oferta de plans, compten amb un parc indoor ple d'aventures, i a més són autèntics experts a ensenyar-te orientació en la naturalesa i preparar-te divertides gimcanes o genials activitats extraescolars. Finalment, els professionals darrere de 40.000 aventures s'encarreguen de vetlar pel bon estat de sendes i vies ferrades, garantint seguretat i grans vivències. A les seues mans estaràs ben cuidat, sens dubte. I el millor dels records està assegurat!

40.000 aventures

Xert és un preciós municipi que t'encantarà conéixer, en el qual desconnectar envoltat de molins, muntanyes, façanes de pedra i antigues masies. En el seu entorn trobaràs abundants fonts i fins i tot un antic poblat medieval. Calça't còmode i vine a gaudir d'aquesta xicoteta meravella!

Imatges 
turismo activo xert,
tiro con arco xert,
rocodromo xert,