Multimèdia Gallery 

Vilafamés alberga un museu d'art contemporani amb una col·lecció tan àmplia, rellevant i sorprenent com pugues imaginar, una visita obligada en aquesta localitat!
Més informació
Horari

Dilluns a divendres: 10.30 a i 16 a 18.30 h. Dissabtes i diumenges: 11 a 14h i 16 a 19h.

El Museu d'Art Contemporani de Vilafamés, situat al Palau del Batlle, recull una col·lecció d'art tant cuidada com abundant, incloent noms d'increïble rellevància com Picasso, Oswaldo Guayasamín o Joan Miró i un bon nombre d'autors i autores les aportacions dels quals han creat un conjunt realment sorprenent.

Es tracta d'una institució creada en 1969 i que des de 1972 es troba a l'edifici actual, una obra d'art més que va ser construïda en el segle XV i que constitueix una valuosa mostra del gòtic civil valencià. En l'actualitat ha aconseguit una col·lecció de més de 700 obres en diferents suports i formats, algunes d'elles de verdadera avantguarda i elaborades per artistes que han marcat el panorama de la creació nacional i internacional.

La particularitat d'aquest increïble museu d'art contemporani situat a Vilafamés és que són els propis artistes els que cedeixen les seues obres. Res és comprat sinó que la col·lecció és dinàmica. Es tracta d'una verdadera raresa situada, a més, en un dels pobles més bonics d'Espanya, Vilafamés, famós pel seu castell d'origen andalusí, les grans roques a les quals s'adhereixen els habitatges tradicionals i fins i tot les pintures rupestres que s'han trobat en un abric al costat del castell.

El MACVAC de Vilafamés és perfecte per a culminar una escapada en la qual incloure visites a cellers locals o un bon dinar, com un arròs al forn cuinat dins d'una carabassa o una olleta. A més, als seus forns i pastisseries podràs provar la coca molla. Comença a planejar la teua visita!