Galeria Multimèdia

Organitzem el teu viatge personalitzat i a mesura de les teues possibilitats, o si t’ho estimes més, pots adaptar-te a un programa establit amb tota llibertat.
Mapa de Ruta és un projecte que naix fruit de l’experiència, l’esport i la muntanya. Una empresa destinada a fer-te sentir viu, partícip de sensacions úniques, a personalitzar viatges a peu o amb bicicleta, perquè així és com se sent el paisatge.

Amb les nostres rutes autoguiades per a bicicleta de muntanya o per a bicicleta de carretera, podràs viatjar d’una manera independent però amb seguretat, per un itinerari preparat per a tu on s’unixen esport i natura, passant per llocs amb un gran interés paisatgístic, cultural i gastronòmic, seleccionats perquè et preocupes només de passar-t’ho bé. T’organitzem el viatge segons els dies que tingues i ens encarreguem de les reserves als allotjaments més bons de la zona, el transport d’equipatge, les assegurances d’assistència i et proporcionem un guia local, si fa falta. Disposaràs de tot el material tècnic per a fer-les amb tota seguretat perquè goges de la teua aventura amb tota llibertat.

I si el que vols és viure una experiència única i penses que no tens prou capacitat física, la bicicleta elèctrica t’ajudarà en les pujades i en els moments en què et faça falta, acompanyats d’un guia, un mecànic i cotxe de suport. Disposem de paquets de quatre i set dies per Alacant i Castelló amb lloguer de bicicleta elèctrica inclosa.
# TIPUS
Senderisme i Muntanya Cicloturisme

# ESPECIALITATS

Senderisme, excursionisme BTT - Mountainbike Cicloturisme