Galeria Multimèdia

La festa de Sant Vicent se celebra al mes d’abril i té un caràcter principalment religiós.

La festa comença divendres de vesprada, els ultima anys es fa una dansà fins a l’església i després el trasllat de la imatge de Sant Vicent des de l’església a casa del fester o clavari acompanyats pels membres de l’associació amb coets amb tenalla.

Per nit es fa el sopar de canyes, on els muserencs i muserenques es reuneixen per a sopar en germanor, vore les canyes i gaudir d’una xicoteta orquestra.

Dissabte la Penya Taurina Els Valents es l’encarregada de celebrar el Bou al Carrer.

Diumenge, el carrer s’ompli de vida amb les activitats organitzades per l’Ajuntament, per a les més menudes i els més menuts, i les tradicionals paelles de Sant Vicent. A continuació, una orquestra amenitza la vetlada fins a l’hora de la passejà de la imatge de Sant Vicent, acompanyada de l’espectacle de coets i la cordà infantil. 

A la nit els veïns i les veïnes de Museros es tornen a reunir al voltat del recinte on, a les dotze de la nit, tindrà lloc la cordà pel recinte tancat. 

L’últim dia de festa, té lloc la processó de combregar d’impedit i, a continuació, la missa solemne en honor a Sant Vicent.


Més informació
Horari

Variable. Festa laboral local, 17 d’abril, Sant Vicent Ferrer.

Data d'inici

17/04/2023

Data finalització

18/04/2023