Galeria Multimèdia

Desconnecta de la rutina i respira aire pur en l'Embassament d'Escalona.

Quasi en l'eixida de Navarrés, i presumint d'un singular embarcador, es troba l'Embassament d'Escalona. Una xicoteta presa regada per les aigües del riu Escalona, afluent del Xúquer. L'embassament es troba abrigat per un paratge de muntanyes, amb algunes coves càrstiques.

Un paratge natural que ofereix diverses opcions, com gaudir d'un bany refrescant, improvisar un pícnic o preparar una jornada de pesca d'espècies com la carpa. També pots viure experiències com paddle surf o caiac, escalada, tir amb arc i descens de barrancs.

L'embassament forma part d'una de les rutes de senderisme més emblemàtiques del municipi. Un recorregut amb inici en una sendera per a perdre's pels carrers àrabs de Navarrés fins a arribar a l'ermita. El temple religiós és un enclavament màgic per a gaudir d'unes panoràmiques extraordinàries de les zones de voltant. La següent parada és el propi embassament, el lloc ideal per a desconnectar de la rutina. La ruta acaba descobrint diversos racons del paratge de los Chorradores.

Una escapada per a sentir la puresa i bellesa natural.

Més informació
TIPUS

Paratges