Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
Navarrés
canal de navarrés
planes en Navarrés,
como llegar a Navarrés
navarres

Blogs en video

Et convidem a visitar un municipi amb paratges naturals de bellesa sorprenent, i una deliciosa gastronomia que has de provar! Ens acompanyes a descobrir-lo?


Navarrés, a l’interior de la província de València, és un lloc genial al qual escapar a la recerca d'espais naturals sorprenents com el de Los Chorradores o per a gaudir del turisme gastronòmic i les pintures rupestres. Pren bona nota de tot el que hi podràs veure i prepara la teua escapada!

Què fer a Navarrés

A Navarrés pots començar la teua visita recorrent el barri antic, amb carrers estrets que ens recorden el seu traçat original en època musulmana. En arribar a la plaça de l'Església has de visitar el temple, del segle XVIII i estil barroc. Al Museu Parroquial, a més, tens una interessant col·lecció d'art sacre.

En el teu passeig trobaràs la Font de la Marquesa o dels 24 dolls, del S. XVI, i és imprescindible que puges al Calvari! Allí descobriràs l'ermita del segle XVIII, grans vistes i unes curioses cases-cova.

El Castell de Navarrés és una altra de les rutes imprescindibles en la teua visita. Es tracta d'una fortalesa del segle XII en època islàmica i sobre un assentament previ molt més antic, de l'Edat del Bronze. Pot ser el final d'una ruta de senderisme i un lloc genial des del qual recrear-te amb les vistes.

Los Chorradores de Navarrés és un increïble paratge natural, l'estrela indiscutible a l'entorn d'aquest municipi, i un lloc que t'encantarà conéixer! Es tracta d'una sèrie de cascades o salts d'aigua, envoltats d'una exuberant biodiversitat. Molt a prop es troba el Pozo de las Quebradas, amb aigües termals. I no falta una zona de bany natural, la del llac de Playamonte!

L'Embassament d’Escalona és un altre gran lloc en el qual gaudir del paisatge, remar en caiac i altres esports d'aventura o donar-te un bon bany. Sense oblidar fer-te una foto al seu bonic embarcador!

La teua llista de llocs a veure a Navarrés també ha d'incloure l'Abric del Garrofero i la Cova del Barber, tots dos amb pintures rupestres. I per a recuperar-te d'una visita tan intensa no te’n vages sense provar delícies com l'arròs al forn, el mojete arriero, els gaspatxos, la carn de pitxer o la seua deliciosa rebosteria. Vine a enamorar-te de Navarrés!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions