Galeria Multimèdia

Descobreix aquest paisatge amb l'aigua com a protagonista a Navarrés i comença a preparar la teua excursió o pícnic. Et sorprendrà la seua bellesa!

Los Chorradores de Navarrés es troben al barranc del Barcal, anant en direcció al municipi de Quesa. Es tracta d'un paratge natural protegit que sorprén per la seua bellesa a qui el visita. És destacable el seu bosc de galeria i, sobretot, els seus salts d'aigua o "chorradores".

Per a accedir-hi recorrerem una senda que ens portarà a la Font Clara, a un bonic mirador i a la pròpia cascada o salt d'aigua de Los Chorradores. A més, en l'entorn podem gaudir d'una zona de bany, l'assut, i d'una zona on fer pícnic, l'àrea recreativa de la Font de la Figuera.

La vegetació en aquesta àrea és pròpia d'una zona d'ombria i abundància d'aigua, i es poden albirar fins i tot blauets o crancs de riu. La biodiversitat crea un entorn fantàstic per a una excursió en la naturalesa a l'ombra de lledoners i xops i amb la fragància dolça de les figueres.

La ruta de senderisme de Los Chorradores de Navarrés et pot servir per a descobrir vestigis històrics com la font i l'assut i també per a acostar-te al Pou de les Fetes fallida, on les aigües termals, riques en ferro, ragen de la pròpia terra. L'accés a aquest paratge natural està regulat i es cobra una entrada, i trobaràs un pàrquing en el qual deixar el teu vehicle per a protegir la naturalesa circumdant. Los Chorradores de Navarrés són l'excusa perfecta per a començar a recórrer les zones amb més valor ambiental i paisatgístic de la comarca, com l'avenc de Tous o la presa d'Escalona, i es tracta d'una excursió sense massa dificultat que pot fer-se en família. No t'ho perdes i prepara el teu pícnic!

Més informació
TIPUS

Paratges