Multimèdia Gallery 

Descobreix un bonic jardí anglés a Puçol en el qual asseure't a descansar envoltat de naturalesa.

El parc Josep Maria Ribelles de Puçol es va inaugurar en 1999 i rep el seu nom en homenatge a un gran poeta local. Ha sigut un parc acuradament dissenyat de manera que, seguint les pautes d'un jardí anglés, s'aconseguira un efecte natural on les plantes pareixen créixer de manera natural.

A més, es va voler instal·lar en aquest parc diferents dotacions que donen servei als més xicotets, com a diferents tipus de gronxadors, o als aficionats al patinatge, així com una graderia i escenari on assistir a representacions escèniques de tota classe.

Les plantes aquàtiques i les carpes compten amb un estany on créixer i es pot gaudir de diverses espècies d'aus.

El parc Josep Mº Ribelles a compta amb espècies autòctones d'arbres i plantes, com oliveres o garroferes, que conviuen amb altres una mica més típiques en parcs europeus com magnòlies i fins i tot espècies bastant exòtiques, com les tipuanes. Jacarandes, figueres tropicals, canyes, boga, palmeres... la llista d'espècies de plantes i arbres és molt extensa i fa que la visita valga realment la pena. Si t'estàs preguntat què fer a Puçol et recomanem també acostar-te a la Marjal dels Moros per a fer una ruta senderista, conéixer de prop les seues platges o passejar per la part més antiga del poble. Tot això tenint en compte que podràs gaudir del paisatge de l'horta a molt poca distància i fer rutes realment planes i fàcils amb bicicleta. No et perdes aquest parc a Puçol ni la resta de la seua oferta d'activitats!

Més informació
TIPUS

Jardins