Blogs en video

Puçol respira Mediterrani als seus carrers, monuments, platges i paratges naturals. Descobreix-los i planeja una visita tan completa com intensa a molt pocs quilòmetres de la ciutat de València.


Si visites Puçol et sorprendrà quanta tradició impregnen encara els seus paisatges i la seua forma de vida, en una ubicació privilegiada al costat de la mar i amb totes les comoditats que brinda una gran connexió amb la capital. Anar a Puçol és realment senzill! Iniciem el nostre recorregut per aquesta localitat amb tant que oferir!

Què fer a Puçol

Si comencem el nostre recorregut sense eixir del nucli urbà, és imprescindible que ens parem a visitar la magnífica Església dels Sants Joans, un temple de 1607 que superposa estils com el barroc o el renaixentista i que sorprén per la bellesa del seu interior. La casa més antiga del municipi, la Torre Talaia, també mereix una parada en el nostre passeig, que podria prosseguir en un recorregut per la Muralla de Puçol

Per a descansar els peus després del passeig, res com asseure's una estona a l'ombra dels arbres al parc Josep Mª Ribelles o el Passeig de la Constitució. Però Puçol és molt més que el seu nucli urbà, i per als qui preferisquen passejos en la naturalesa és imprescindible fer la ruta senderista per la Marjal dels Moros

Aquest recorregut serà molt més interessant amb prismàtics que ens faciliten la identificació d'ocells en aquest paratge natural que és Zona d'Especial Protecció per a Aus. La Marjal de Puçol és un aiguamoll que segles arrere degué estar unit a la pròpia Albufera de València, amb la qual comparteix encant i part del paisatge i biodiversitat.

Una altra excursió molt interessant és la que porta a veure el Molí de Vent, un dels pocs molins de vent a la Comunitat Valenciana l'estructura del qual encara es pot visitar a tan sols un quilòmetre de la localitat. Serà un bon passeig que ens permetrà pujar a una xicoteta lloma des de la qual veure el paisatge. 

La Platja de Puçol és la nostra pròxima parada, perfecta per a tots els amants de la mar i el sol i preparada per a oferir comoditats i opcions esportives aquàtiques. Però si els paisatges de Puçol t’agraden, no t'has de perdre les seues festes populars i patronals que se celebren al voltant del 8 de setembre. Una ocasió perfecta per a conéixer el verdader esperit d'aquesta ciutat. No has de deixar passar l'oportunitat de visitar-la!Com arribar:

Situat a penes a vuit quilmetres de Sagunt pel nord i a 18 de València pel sud, amb accés directe a través de les autopistes A-7 i V-21, la carretera N-340 i els trens de rodalia de Renfe.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

Et proposem descobrir els camins i senderes que travessen la preciosa Serra Calderona. Prepara't per a recórrer un dels nostres paisatges més emblemàtics!

Propostes de viatge

Publicacions