Galeria Multimèdia

Costa de Valencia, escuela de español - logo

“Ven, aprende español y ¡vívelo!” Amb aquest lema, Costa de València, escuela de español ofereix, des de 1995, tot tipus de cursos d'espanyol per a qualsevol nivell i durant tot l'any. Està situada en el centre de València, en plena zona universitària, perfectament comunicada amb autobusos i metre, just entre la platja i el centre històric.

Costa de Valencia, escuela de español és un Centre Acreditat per l’Institut Cervantes. Aquest reconeixement garanteix als nostres estudiants classes d'espanyol de gran qualitat, impartides per docents qualificats i amb una àmplia experiència en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera. 

L'aprenentatge va acompanyat d'un ampli programa d'activitats extraescolars, així com les variades possibilitats que ofereix la ciutat de València amb les seues platges, el seu clima mediterrani i les seues nombroses festes populars que se celebren durant l'any. Tot això sense perdre la familiaritat que ens caracteritza i que farà que t’hi sentes a gust des del primer dia.