Galeria Multimèdia

Els Jardins de Vivers, també coneguts com a Jardins del Real, ens ofereixen una de les zones verdes més riques de València. Acosta't a descobrir aquest lloc tan emblemàtic de la ciutat.

Els Jardins de Vivers s'han convertit, per dret propi, en un dels llocs més representatius de València i en un jardí de referència de la ciutat pel seu valor històric, cultural, ecològic i paisatgístic, a més de la seua gran varietat botànica.

Aquesta zona verda ocupa una extensió de més de 170.000 m², al costat de l'Avinguda Blasco Ibáñez i de l'antic llit del riu Túria. El seu traç respon a diversos estils de jardineria, ja que amb el pas del temps s'ha remodelat diverses vegades. Destaquen els parterres d'estil romànic en la part sud, les zones que imiten paisatges naturals en la seua part nord i el famós roserar de Vivers.

El jardí compta amb 2.769 exemplars i 167 espècies botàniques diferents. Algunes de les més excepcionals són una alineació de Washingtoòies filiferes al passeig d'entrada des de Pla del Real, un dels més llargs de Vivers; o el Podocarpus macrophyllus enfront de l'Alqueria de Canet. Per cert, aquesta alqueria és un exemple d'arquitectura rural valenciana en molt bon estat de conservació.

Els Jardins de Vivers són la seu d'activitats al llarg de l'any. Una de les més populars són els Concerts de Vivers, un cicle de concerts a l'aire lliure en una esplanada del jardí que cada mes de juliol atrau a milers de visitants per a gaudir de música en directe en un ambient espectacular. No perdes l'oportunitat de visitar el cor verd de València i deixa't embruixar pel seu atractiu. Serà sens dubte una gran experiència.

Més informació
TIPUS

Jardins