La millor manera d'aprendre un idioma és viatjant.

35
 valoracions
35
 valoracions
Main image

Galeria Multimèdia

Precio: 218€

Aprén espanyol, durant una setmana, en la increïble ciutat de València. Amb aquest curs intensiu, de quatre hores al dia, podràs millorar el teu coneixement de l'espanyol, al mateix temps que gaudeixes dels encants de la ciutat de València. La millor manera d'aprendre un idioma és viatjant.

Som una escola familiar en el centre de València. Amb més de 15 anys d'experiència, oferim als estudiants un tracte pròxim i una atenció molt personalitzada. Per a nosaltres cada estudiant és important i forma part de la nostra família.

Els nostres cursos estan dissenyats perquè aprengues l'idioma espanyol d'una manera ràpida, efectiva i dinàmica. Els nostres professors són gent amb molta experiència i posem tots els seus recursos tecnològics al vostre abast: pissarres digitals, *iPads, llibres...

També li donem molta importància a la integració sociocultural dels estudiants. El nostre programa d'activitats et permetrà conéixer millor la ciutat de València, els seus voltants, i la seua riquesa.

No som una escola per a gent jove. Sinó una escola per a gent que té un esperit jove.

"Aquest curs inclou 5 activitats didàctiques que et permetran conéixer als teus companys i conéixer més aspectes de la nostra cultura, algunes d'elles són: classe de cuina espanyol, classe de cultura, passeja i aprén, paella de benvinguda, cineclub¿ "
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Certificat d'assistència
Test de nivell abans de l'arribada
Telèfon d'emergència 24 hores
Free Internet and WIFI area
Paquet informatiu de benvinguda
Paquet informatiu de benvinguda