Multimèdia Gallery 

Visit Albufera
Precio: 10.0 €
Som la millor i única opció dins del Parc Natural per a llogar bicicletes i poder recórrer els plans i senzills itineraris de l'entorn de l¿Albufera. Des de la nostra oficina situada en la pedania del Saler, es poden llogar bicicletes per a totes les edats. Els donarem tota la informació, documentació i accessoris necessaris (pla, rutes, casc, etc.) per a gaudir dels nostres recorreguts recomanats que van des del passeig pel bosc dunar de la Devesa i les seues platges, la ruta fins al mirador del llac de l¿Albufera o, per als més atrevits, la volta completa pels arrossars al voltant del llac i els seus pobles .

La nostra activitat més popular és la combinació del lloguer de bici (sense guia) i el passeig amb barca que permet gaudir d'una jornada completa i inoblidable al Parc Natural de l¿Albufera. Realitzant aquestes dues activitats el cost és més econòmic i pots programar-te el dia com preferisques.

També tenim rutes amb bici guiades exclusiu per a grups
El tour té una duració de fins a 3 hores de lloguer de bici (sense guia) més navegació amb barquer/guia en embarcació de 32 places durant 60 -75 -90 minuts.
L'activitat del passeig amb barca necessita d'un mínim de 6 PAX per a operar però si són d'1 a 5 persones poden reservar igualment i unir-se a altres reserves
Disponibilitat: març a novembre, tots els dies excepte els dimarts
Horari botiga de lloguer de bicis: 10.00 a 14.30 h i 16.00 a 20.00 h.
Horari passejos amb barca: consultar
#Disponibilidad
Disponible todo el año