Parador El Saler

Main image

Multimèdia Gallery 

Qui jugue al Saler, ha de saber que es tracta d’un dels millors camps del món, situat en un lloc privilegiat i estimat per tots els valencians: la Devesa de El Saler.
Inaugurat el 3 de juny de 1968, respon a una obra magistral del projectista i dissenyador Javier Arana. Caminar pels seus carrers, trepitjar-ne els tees i greens equival a fruir d’un aire de llibertat. Precisament l’aire, la brisa que proporciona la proximitat de la Mediterrània, converteix el recorregut d’aquest camp en un motiu per sofrir i gaudir. La dificultat del camp es troba en gran mesura a mercé del vent. El resultat d’un dia pot variar-ne per complet respecte al d’altre i no sols per la situació de les banderes sinó pel vent, factor a tindre en compte en qualsevol camp, però en especial al Saler. Ubicats al costat del Parador de Turisme, els greens ofereixen múltiples varietats a l’hora de col•locar les banderes, perquè els 700 metres quadrats de superfície de què en disposa cadascun permet jugar-hi, i amb les plataformes que l’acompanyen i hi proporcionen personalitat pròpia.

Més informació

Com arribar

Des del sud i per l'autopista AP-7, N-340 por N-332.prendre la desviació a Cullera i agarrar la ctra. Nazaret-Oliva direcció El Perelló o prendre en el peatge l'eixida Favareta i la N-340, direcció Cullera. Des del nord, anar per la V-30, agarrar l'eixida a El Saler per la CV-500 i prendre l'autopista a El Saler, cap a El Perelló.

Horari

De 07.30 horas hasta la caída de la noche. Abierto todo el año

# SERVEIS

Vestuarios Aparcamiento Restaurante Tienda de Golf Bar- Café

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Javier Arana
Clots
18