Casa Museu Blasco Ibáñez

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix part de l'obra i de la vida de Vicente Blasco Ibáñez a la seua casa de la Malva-rosa.

Més informació

Horari

Dimarts a dissabtes: 9.15 a 14h i 16.30 a 20h. Diumenges i festius: 9.15 a 14h.

A la platja de la Malvarrosa, podem trobar la Casa Museu de Blasco Ibáñez, un lloc que, amb el pas del temps, conserva els seus objectes personals i obres literàries. És una forma diferent de conéixer la història d'aquest escriptor tan rellevant.

La Casa Museu Blasco Ibáñez se situa en el mateix lloc que un dia va ocupar el seu xalet. El museu es va inaugurar en 1997, està envoltat d'un ampli jardí i la seua façana es conserva amb el mateix aspecte que tenia en el seu moment el xalet.

Aquest edifici es divideix en diferents plantes. La planta baixa està únicament dedicada a una exposició sobre la vida i obra de Vicente Blasco Ibáñez. A més, també acull diferents exposicions, taules redones, recitals poètics… Un punt de trobada de la literatura espanyola.

Si pugem una planta, podrem trobar diferents objectes originals i obres d'art que recreen l'entorn en el qual va viure l'escriptor. Mentrestant, en la segona planta podem visitar la Biblioteca i el Centre d'Investigació on es troba tota la documentació més exhaustiva sobre l'autor.

La Casa Museu de Blasco Ibáñez és un lloc que val la pena visitar per a conéixer la seua història i aprendre més sobre la seua literatura.