Galeria Multimèdia

Et proposem incloure en la teua ruta per València un fantàstic museu on les exposicions són realment interessants. No te'l pots perdre!

El Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat (MUVIM), a la ciutat de València i molt prop de la CM Art Major de la Seda, és un espai que et sorprendrà. La seua arquitectura exterior convida a descobrir un interior sorprenent, on exposicions triades i presentades amb mestratge et faran passar grans moments. El Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat o MUVIM té com a premissa donar a conéixer tots aquells corrents, cultures, arts o idees que han fet possible el món modern.

Un altre dels signes distintius del Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat (MUVIM) és la seua aposta per activitats realment interessants a les quals assistir per a descobrir propostes de tota classe, com música, arts escèniques, dansa... T'aconsellem consultar la seua agenda!

D'altra banda, al Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat (MUVIM) trobaràs una biblioteca amb una col·lecció que se centra en el pensament il·lustrat i modern, i un bar cultural on gaudir de la gastronomia i d'una agenda setmanal molt completa. A més, està situat al costat d'un preciós jardí! Inclou en la teua ruta per València el Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat (MUVIM) i sorprén-te de les seues propostes, la seua arquitectura i el seu ambient.