El Mercat de Russafa i la seua colorista i inconfusible façana és un punt que no has de perdre't en la teua visita per València. Un lloc fantàstic on adquirir aliments deliciosos del nostre territori i de qualsevol racó del món!

Situat en un dels barris més animats de València, el Mercat de Russafa s'ha convertit en una parada obligatòria per a tot aquell que vulga provar el verdader sabor de la ciutat. Compta amb més de 100 llocs que es reparteixen en diferents especialitats tan atractives com fruites i verdures de proximitat, pescateries amb frescos productes del port de València, increïbles forns i pastisseries on tastar coques, pastissets i tot tipus de dolços i rebosteria típica i, també, diferents llocs especialitzats en menjar d'altres parts del món.

L'aparcament del Mercat de Russafa és un bon lloc on deixar el nostre vehicle abans d'explorar els voltants i dinar o sopar a qualsevol dels molts establiments que envolten aquest edifici. Dinar al Mercat de Russafa també és possible en horari d'obertura, de 7.30 a 15 hores, ja que compta amb cafeteria i moltes de les parades preparen plats tradicionals per a emportar, com arròs al forn, paella, verdures torrades, etc.

Per als aficionats al vi i a altres productes gurmet, aquest és un bon lloc on acudir, i a les parades exteriors és possible prendre deliciosos cafés, reparar la bicicleta o emportar-se flors a casa.

El barri de Russafa gira entorn del seu mercat per a oferir-te una gran varietat de llocs on prendre alguna cosa i veure passar la vida pels seus concorreguts carrers, un autèntic espectacle quan s'acosten les Falles, ja que en es construeixen enormes decoracions fetes amb bombetes. No t'ho perdes!

# TIPUS
Mercats