Multimèdia Gallery 

Descobreix un parc ple d'encant i d'història al cor d'Alacant, vine al Panteó de Quijano.

El Panteó de Quijano a Alacant és un parc molt preat d'aquesta ciutat, un lloc fresc i acollidor on descansar a l'ombra després d'una ruta visitant els seus nombrosos encants. El seu nom el rep d'una figura històrica, Trino González de Quijano, que en 1854 va morir de còlera no sense abans haver fet tot el que era al seu abast per a assegurar el benestar dels seus veïns en plena epidèmia, ja que era Governador Civil d'Alacant.

Com a agraïment a la seua preocupació, especialment pels més desfavorits, la ciutat va voler dedicar-li un monument, el conegut Panteó de Quijano, que presideix el parc on es troba.

Es tracta d'un jardí romàntic que gira entorn d'un obelisc dedicat a la figura històrica de Quijano, que compta amb una xicoteta gruta. També es pot gaudir d'un estany i d'espècies vegetals com araucàries, lantanes, oms o bouganvílies.

Sens dubte, estem davant d'un bon lloc per a parar-se a recalcular una ruta per Alacant, ja que està molt prop del Centre Cultural Las Cigarreras i a només uns minuts més del Mercat Central.

Trobar aquests punts de calma a les ciutats és realment important quan s'està de visita, especialment si té tants punts d'interés com Alacant. T'animem a descansar al Parc Quijano o Panteó de Quijano després d'haver visitat el seu Museu Arqueològic Provincial MARQ, la casa Carbonell, La Basílica de Santa Maria, la Cocatedral de Sant Nicolau o el Monestir de la Santa Faç. Anota tots aquests punts en la teua visita per Alacant!

Més informació
TIPUS

Jardins