Galeria Multimèdia

Alacant, enclavament turístic que mira a la mar, seu universitària, i de congressos. La ciutat és la capital d'una província de gran dinamisme comercial i industrial pertanyent a la Comunitat Valenciana. 

La seua oferta hotelera, amb més de 7.150 places, la seua riquesa cultural, el seu enclavament privilegiat en les costes mediterrànies i la seua famosa gastronomia rica en plats tradicionals l'han convertida en punt de trobada de múltiples cultures. 

El clima privilegiat del qual es gaudeix en qualsevol època de l'any, les seues excel·lents platges i les seues modernes infraestructures contribueixen al fet que Alacant siga l'escenari idoni per a l'organització de tota mena d'esdeveniments, congressos i trobades professionals

Alicante Convention Bureau és l'organisme que millor pot informar sobre els llocs adequats i les empreses especialitzades per a organitzar aquests esdeveniments en una ciutat de serveis que ha adquirit una sòlida experiència refrenada per la celebració de trobades d'àmbit nacional i internacional.