Galeria Multimèdia

El Paratge Natural Municipal "La Pilarica-Serra de Callosa" a Callosa de Segura amaga un lloc molt especial en el qual descansar i gaudir del paisatge. Descobreix-lo!

L'àrea recreativa de la Cova Fumada a Callosa de Segura és el complement perfecte a les moltes sendes, parets que escalar i vies ferrades que recórrer que ofereix aquesta localitat de la Vega Baixa, Alacant.

La Cova Fumada i la seua àrea recreativa estan situades a la Serra de Callosa, al Paratge Natural Municipal "La Pilarica-Serra de Callosa". Aquest entorn té un gran valor paisatgístic gràcies a l'especial composició i forma de les roques, pics i parets que l'envolten. A més, un bon nombre d'espècies ha fet d'aquest lloc la seua llar, com algunes varietats de rapinyaires.

A l'Àrea Recreativa de la Cova Fumada de Callosa de Segura trobaràs tot el que necessites per a passar una bona estona: des d'un lloc on deixar el teu cotxe sense molestar a la naturalesa fins a zones d'esplai o escalada. I des d'ací podràs iniciar una bona quantitat de senderes!

El sòl calcari de la Serra de Callosa configura un paisatge molt característic, més encara en elevar-se en un entorn bastant pla i destacant en la silueta d'aquesta zona d'Alacant.

Pots completar un pla a l'aire lliure en aquesta àrea tan interessant amb una visita al Castell de Callosa, d'època islàmica i amb importants jaciments en el seu vessant, o anant a buscar el jaciment romà que amaga el Barranc del Diable. Tampoc pots deixar de veure el seu aljub d'origen islàmic, conegut pel nom popular de la "Casica de la Tía Ana". Callosa té molts plans i llocs que gaudir, vine a conéixer-los!

Més informació
TIPUS

Altres