Jardí de la Glorieta

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix el parc històric de la ciutat de Callosa de Segura i gaudeix d'aquest entorn tan privilegiat.

Si busquem algun lloc especial en Callosa de Segura, ens hem de detindre al seu jardí de la Glorieta. Es tracta d'un parc històric per a la ciutat que va ser construït a la fi de 1928.

El jardí de la Glorieta es troba en el mateix centre de la localitat i és considerat com un dels més extensos de Callosa de Segura.

Sens dubte, representa un gran símbol per a l'oci, ja que ací podem trobar un auditori que acull grans concerts a l'aire lliure, una zona per a fer agradables passejos, parcs infantils perquè els més xicotets no deixen de jugar, una àrea de descans amb terrasses i una espectacular font.

A més, el parc es troba poblat d'una gran quantitat d'espècies, les quals fan que siga un lloc ideal per a resguardar-se del sol i gaudir d'un agradable descans sota l'ombra d'aquests arbres.

Entre tots ells podem destacar un, la seua oma. Es tracta d'una espècie centenària que ha sobreviscut gràcies a que les seues profundes arrels han arribat als aqüífers subterranis de la zona. Els seus 25 metres d'altura i les seues quasi 150 centímetres de diàmetre l'han convertit en l'arbre més emblemàtic de la destinació.

Així que si busques passar una bona estona, desconnectar de la rutina i gaudir d'un bonic entorn, no dubtes a visitar aquest jardí.

Més informació

TIPUS

Jardins