Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Callosa de Segura
Alicante
Callosa de Segura

Blogs en video

Descobreix a Callosa de Segura tota l'herència que la història ha deixat en un entorn natural amb un encant molt especial. Prepara una escapada cultural i de turisme actiu!


Callosa de Segura és un municipi alacantí on la Setmana Santa i la Representació de la Passió es converteixen en espectacles d'increïble bellesa i tradició. Aprofitar eixes dates per a conéixer el seu nucli urbà i voltants és una gran idea! Et contem tot el que necessites saber per a gaudir de la teua visita al màxim.


Callosa de Segura: Què veure

La Cova Fumada al Paratge Natural Municipal "La Pilarica-Sierra de Callosa" és un dels llocs que no et pots perdre a Callosa de Segura. Gaudiràs de la presència imponent d'una mola de pedra calcària que crea un paisatge molt especial al pla en què es troba.

Des d'aquest punt pots gaudir de diferents vies d'escalada i altres activitats de turisme actiu com el senderisme. A la vessant sud-est de la serra, a més, podràs gaudir d'una via ferrata.

Al barri antic de Callosa de Segura tens molt a visitar: el Santuari de Sant Roc, l'Ermita dels Dolors i la del Pilar, la capella de l'Orde Franciscà, el Museu de la Setmana Santa, del Cànem o el Museu arqueològic, i, per damunt de tot, l'antic Castell de Callosa, de l'any 961, que atalaia l'horitzó des de dalt de la Serra de Segura.

Un altre edifici que no has de perdre't és el Real Almodí, un edifici d'origen romà però de fundació medieval que es destinava a magatzem de gra i d'instruments de cultiu que encara conserva la seua làpida fundacional.

Passeja pel seu barri antic i sorprén-te amb l'encant dels seus carrers estrets i empedrats que conserven el seu traçat medieval. Troba l'Església Arxipestral de Sant Martí i imagina que en eixe lloc hi va haver en el seu moment una mesquita. S'han trobat nombrosos enterraments d’eixa època!

A més de la Setmana Santa, a Callosa de Segura pots gaudir d'escapades per a sorprendre't amb festes com “Partir la Vieja”, les Creus de Maig, les festes patronals a l'agost o la representació de “Porta Celi: La Porta del Cel” al novembre. I no te’n vages sense provar el seu arròs amb crosta, ‘bacalao meneao’, ‘gachas con arrope’ o coques de carabassa amb mel!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Publicacions