Multimèdia Gallery 

Aquesta ruta per les palmeres més singulars del Palmerar d'Elx encara farà més atractiva la teua visita a aquest enclavament tan especial. No te la perdes!

La Ruta de les Palmeres Singulars al Palmerar d'Elx, Patrimoni de la Humanitat, et proposa descobrir entre els milers d'exemplars que atresora aquest lloc tan especial exemplars realment únics.

Alguns ho són per les seues formes inesperades, uns altres per la seua història i altres simplement són increïblement bells. Si segueixes aquesta ruta descobriràs que existeix una palmera que va captivar en 1894 l'emperadriu Elizabeth d'Àustria, una a la qual li han eixit uns curiosos braços que la converteixen en un gegantesc canelobre, una altra que ha crescut en horitzontal... La llista de curiositats et portarà a recórrer una ruta per 19 palmeres molt, molt especials.

Descobriràs que algunes palmeres singulars poden créixer formant una espiral amb el seu tronc o que fins i tot amb un gran forat al tronc poden gaudir de bona salut, a més de proporcionar-nos l'oportunitat de fer-nos algunes fotos realment divertides.

Visitar el Palmerar d'Elx i fer aquesta Ruta de Palmeres Singulars pot ser una gran pla que complementar amb un passeig per la ciutat, que pot incloure una parada en el Museu Arqueològic i d'Història d'Elx.

No te'n pots anar sense tastar els seus deliciosos dàtils o algunes de les receptes que saben preparar amb mestratge als seus múltiples restaurants: l'arròs amb crosta i l'olla de pilotes et retornaran l'energia per a continuar passejant per la ciutat. Anota aquesta Ruta de Palmeres Singulars i esprem la teua visita a Elx!

Més informació
TIPUS

Parcs

Jardins