Acosta't a un mercat municipal ple de vida i productes de proximitat deliciosos a Benicarló. Submergeix-te en la vida quotidiana d'aquest municipi!

El Mercat Municipal de Benicarló porta des de 1965 sent un punt vibrant de la localitat, especialment des de la seua última reforma, que va donar tot el protagonisme a passejants i vianants. Aquest mercat central de Benicarló atrau a un bon nombre de compradors que prefereixen adquirir els seus productes en llocs tradicionals.

En l'actualitat compta amb 36 parades, ben valorades i molt apreciades per la seua clientela, a les quals es poden trobar productes de gran qualitat, com l'omnipresent carxofa amb Denominació d'Origen. Per descomptat, els productes de la mar també compten amb les seues corresponents parades. Es tracta de peixos i mariscos realment frescos, que els pescadors porten al port cada dia. No falten, a més, parades de venda de carns, salaons i adobats, xarcuteries, forns i molts altres productes artesans i tradicionals, i pots prendre't un xicotet descans a qualsevol de les seues dues cafeteries.

És un dels pocs mercats que també obri a les vesprades de dilluns a divendres i que complementa la seua oferta amb el mercat itinerant que se celebra els dimecres.

Et suggerim començar la teua ruta per Benicarló submergint-te en aquest agradable mercat per a continuar després al seu Museu MUCBE, on coneixeràs de prop les vides dels pobladors ibers de la zona. Si a més estàs pendent del seu calendari d'esdeveniments, descobriràs que organitzar la teua escapada entorn de la Festa de la Carxofa pot ser tota una experiència gastronòmica. No te la perdes i viu de prop aquest mercat!

# TIPUS
Mercats