Destinacions compromeses amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Benicarló és una d'eixes ciutats que t'acull, et fa sentir part de la seua cultura i un més dels seus veïns. És una ciutat agradable en tots els sentits, ja que el seu clima és suau durant tot l'any i la seua varietat de paisatges et permet gaudir de la mar, la muntanya i l'interior a un mateix lloc. Sona bé, veritat? Acompanya'ns a descobrir-ho.

Què fer a Benicarló


Si comencem el nostre recorregut pel barri antic, no tardarem a descobrir els eixos principals de la ciutat, el carrer Major i el carrer Sant Joan. Ambdós eren l'accés a Benicarló en l'Edat mitjana i, hui en dia, són coneguts popularment com "Els quatre cantons", ja que eren els punts estratègics des d'on eren visibles les quatre portes d'entrada a la ciutat. L'Ajuntament, l'Antiga Presó o la Casa del Marqués són alguns dels exemples de la riquesa cultural i històrica que Benicarló atresora.

Després de conéixer la part més monumental de Benicarló, vos proposem que vos deixeu portar per la mar i visiteu la seua costa. La platja del Caragol de mar, la del Gurugú i la del Morrongo són les seues tres platges urbanes, conegudes per la qualitat dels seus serveis i per la multitud de possibilitats que ofereixen. Tant si vols practicar esports marítims com si prefereixes relaxar-te i gaudir de la tranquil·litat, aquesta és la teua destinació.

Les platges naturals del Fondalet i de la Mar Xica són dos emblemes de la ciutat, ja que posseeixen una bellesa extraordinària. I si el que busques és compartir el teu dia de platja amb la teua mascota, et recomanem que visites les platges Aiguadoliva i el Barranquet.

Sabem que després d'un recorregut tan especial per Benicarló, t'abellirà assaborir la seua gastronomia. T'avancem que la terra i la mar són presents en cadascun dels seus plats tradicionals. La carxofa és l'emblema de la seua cuina, un sabor inconfusible que és capaç de fer-te viatjar i experimentar noves sensacions a través del paladar.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports
Webcams

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions