Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
Benicarló
benicarlo
castellon
castellón
benicarlo
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Et proposem un viatge gastronòmic en el qual, a més, gaudir de l'art i la cultura i, per descomptat, de la nostra mar. Posa rumb a Benicarló, et sorprendrem!


Benicarló, a El Baix Maestrat de Castelló, és una destinació en la qual tot tipus de viatgers trobaran grans plans: amants de la gastronomia, de els museus, de la nàutica… Tothom gaudirà Benicarló! Vols saber com és possible? Acompanya'ns!

Què fer a Benicarló

Comencem la nostra aventura a Benicarló amb un passeig urbà, coneixent el fantàstic Museu de la Ciutat de Benicarló. Centre Cultural Convent de Sant Francesc (MUCBE), el Museu de la Ciutat. A més de trobar-se en un edifici molt interessant, l'Antic Convent de Sant Francesc, el MUCBE ens mostra les principals troballes d'un fantàstic jaciment arqueològic als voltants de Benicarló.

Passa't per la Casa del Marqués de Benicarló, un palauet barroc amb interessants panells ceràmics que retraten escenes costumistes, i per la Casa Bosch, un preciós edifici modernista la façana del qual t'encantarà fotografiar. I no has de deixar de passejar pels carrers Major i Sant Joan o admirar l'Església Parroquial de Sant Bartomeu Apòstol, del segle XVIII.

I ara ens n’anem als voltants de Benicarló! Et portem a l'Ermita de Sant Gregori, del segle XVII i en un entorn molt agradable. Per descomptat, has d'acostar-te a conéixer el jaciment del poblat iber del Puig de la Nau, un lloc que pots visitar amb una fantàstica ruta guiada! Trobaràs informació i entrades al MUCBE.

Les platges i els ports de Benicarló són, per descomptat, bons motius pels quals triar aquesta destinació. Podràs envoltar-te d'un ambient natural a la platja de la Mar Xica o la del Fondalet, o gaudir de la gran oferta gastronòmica que envolta les seues platges urbanes, com la del Morrongo, el Caragol de mar o el Gurugú. Benicarló és, a més, un lloc perfecte per a practicar esports nàutics. Et sorprendrà la increïble oferta!

I ens acomiadem recordant-te que Benicarló és el bressol d'una delícia de l'horta amb Denominació d’Origen Protegida. La seua espectacular carxofa, entorn de la qual se celebra una gran festa amb jornades gastronòmiques a l'inici de l'any, és la protagonista de receptes delicioses. T'hi acostes a provar-les?

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Empreses gestores
Cases rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports
Webcams
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions