Degustar les mil possibilitats que es poden cuinar amb carxofa és l'objectiu d'una festa que posa en valor el més famós dels tresors de Benicarló.

La Festa de la Carxofa de Benicarló és una autèntica celebració de l'excel·lència aconseguida per la tradició agrícola d'aquesta ciutat. I el resultat és un producte deliciós, versàtil i que mereix un tractament a l'altura de les seues possibilitats gastronòmiques.

La importància d'aquest producte per a la localitat queda reflectit en el fet que els restaurants i bars s'hi involucren, durant els dies de la festa, per a preparar i mostrar les seues millors receptes, a més de reconéixer la labor de companys que han destacat aquest producte o la gastronomia local.

Durant els dies de la festa, declarada Festa d'Interés Turístic Autonòmic, s'ofereix als participants provar variants insospitades de combinacions amb aquesta increïble delícia.

A més, la programació proposarà actes i trobades molt interessants on es donarà espai a altres manifestacions culturals i artístiques. No et perdes aquesta oportunitat de conéixer Benicarló i provar el seu producte estrela!


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.


Més informació
Data d'inici

12/01/2022

Data finalització

01/03/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic