Fira d'Onda

Main image

Multimèdia Gallery 

La Fira d'Onda és una cita per a gaudir-la. Tradició, festa i cultura es donen la mà perquè t'endinses en la història d'aquesta destinació de Castelló. Ens acompanyes?

Visitar Onda és viure l'emoció d'una ciutat industrial i, al mateix temps, passejar pels vestigis de la història. Això últim es multiplica si la teua escapada a aquesta destinació està pensada per als últims dies d'octubre. Pren nota, perquè podràs passar-ho genial en la Fira d'Onda!

Onda celebra, l'última setmana d'octubre i el cap de setmana anterior, les seues festes patronals en honor al Santíssim Salvador, la Verge de l'Esperança i Sant Roc. Aquests dies, l'alegria i la diversió conquisten els carrers del municipi amb nombrosos actes per a totes les edats, com les desfilades, les activitats lúdiques, els tallers, les revetles i una infinitat dedicada a l'entreteniment.

Entre tota la programació són dos els esdeveniments que més atracció generen en els habitants i en els visitants. D'una banda, la Processó del Diumenge de Fira, que porta als ciutadans fins a la plaça del Raval per a cantar l'himne al Santíssim Salvador. És, sens dubte, un moment carregat d'emoció per als més devots.

D'altra banda, les exhibicions taurines i, sobretot, els tancaments són els altres grans moments que ningú vol perdre's. T'atreviràs a superar els teus límits i sentir l'adrenalina d'escapar corrent d'un bou?

Si visites Onda amb motiu de les seues festes, aprofita la teua escapada i gaudeix de l'encant de la destinació i tota la seua oferta turística. Assaboreix les seues delícies gastronòmiques, perd-te en la seua cultura a través dels seus museus o endinsa't en l'univers més pur dels seus paisatges naturals. Onda és per a tu!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Última semana completa de octubre y el fin de semana anterior a esta

Data d'inici

22/10/2021

Data finalització

31/10/2021