Onda
Onda
Onda
Onda
Onda
Onda 1
Onda
Onda
Onda 2
Onda
Onda
Onda
Onda
Onda
Parque de las Tres Culturas_Onda
Parque de las Tres Culturas_Onda
Cueva del Toro
Onda 3
onda
sichar

Blogs en video

Fer turisme a Onda és comptar amb múltiples oportunitats de sorprendre't amb el seu patrimoni i cultura. Inicia amb nosaltres aquest recorregut per tot el que té per a oferir!


Onda és una ciutat amb molt a veure, aprendre i gaudir. Et mostrem els punts que no has de perdre't, t'acostem a les seues festes més emblemàtiques i et fem algun suggeriment gastronòmic que farà de la teua pròxima visita un complet èxit. 

Què veure a Onda

Començar la visita des de la part més alta, on està el seu anomenat Castell de les 300 Torres és una bona opció. El Castell d'Onda a Castelló data, originalment, del segle X, moment en el qual es va construir la fortalesa. Però s'ha descobert que en el segle XI s’hi va sumar un palau, la qual cosa constitueix una autèntica raresa. 

Amb el pas dels segles, el castell va albergar diferents usos civils i religiosos fins a l’actualitat, i podem visitar el Museu d'Història Local entre els seus murs i una col·lecció de guixeria musulmana de gran valor. La Cova de l’Algepsar també forma part del conjunt del castell i ofereix una exposició que ens parla de com va viure Onda la Guerra Civil.

Després pots continuar la visita parant-te a admirar la seua Torre del Rellotge i recorrent el seu barri antic, descobrint molt sobre la ciutat que va ser Onda en l'Edat mitjana. El Molí de la Reixa és una altra cita obligada que pot continuar al Pont Medieval del Sonella.

Per descomptat, aprendre tot el que la ceràmica ha suposat per a Onda serà imprescindible, i per a això, res millor que visitar el seu Museu del Taulell

Hem deixat per a quasi el final la informació gastronòmica: no te’n vages sense provar l'olla típica d'Onda, en la qual es cou bleda, card, col, espinacs i carabassa amb altres ingredients per a un resultat deliciós. Una bona època per a degustar-la serà l'última setmana de setembre, en plena Fira de Sant Miquel, o en Setmana Santa, coincidint amb l'època de la mona de Pasqua. No et perdes l'oportunitat de viure i assaborir Onda i descobreix una vila de gran bellesa!​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

La ceràmica valenciana és, a més de tradició i expressió artística, un autèntic motor econòmic. Et contem la seua història i tracem un recorregut que et permeta planejar escapades temàtiques en les quals delectar-te amb la bellesa i la qualitat d'aquesta artesania. Ens acompanyes?

Propostes de viatge