Galeria Multimèdia

Des del pont de desembre al començament de gener se celebren multitud d'actes a Peníscola en ocasió de les dates nadalenques. Alguns dels més populars són el Mercat Nadalenc a la Plaça Santa Maria que tindrà lloc durant el pont i es prorrogarà fins al 24 de desembre per donar pas al Mercat Medieval que tindrà lloc del 29 de desembre a l'1 de gener entre la Plaça de bous i la Plaça Santa Maria.

El calendari religiós inclou la celebració de la Missa del Gall, la missa el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, festiu local, amb la cercavila de la Banda de Música; a Cap d'Any i la tradicional celebració el dia 6 de gener en presència de SSMM Els Reis Mags.

Així mateix, el Castell de Peníscola organitza una interessant conferència sobre la restauració del lloc, un magnífic concert de música medieval i uns divertits tallers històrics amb un enigma a resoldre. Així mateix, el Palau de Congressos continua el seu Circuit Cultural amb propostes interessants i diverses associacions culturals promouen activitats de lleure.

La Festa de Cap d'Any inclou el repartiment de raïm i cava davant de l' Ajuntament i continua amb un ball amb orquestra al Centre d'Estudis.

Després d'haver estat l'afortunada de ser il·luminada pels llums de Ferrero Rocher l'any passat, aquest Nadal Peníscola encara brillarà encara més amb un enllumenat més gran dels seus carrers del nucli antic, les seves muralles i els seus baluards (v. fullet adjunt).

Vingui a visitar-nos!

Més informació
Horari

Día 26, festividad de San Esteban, fiesta laboral local

Data d'inici

03/12/2022

Data finalització

07/01/2023