Galeria Multimèdia

L'Oficina Municipal d'Informació Turística de Peníscola està integrada des de 1990 en la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística de la Comunitat Valenciana denominada TOURIST INFO, que cobrix informativament el conjunt espacial de la Comunitat Valenciana i que actualment depén la Regidoria de Turisme de Peníscola. L'objectiu general de la Xarxa és oferir, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, un conjunt integral de servicis d'informació turística que siguen homogenis quant a contingut, instruments, suports i mecanismes interactius, amb la finalitat de millorar el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.

Q DE QUALITAT

Tourist Info Peníscola ha sigut certificada amb la marca Q de Qualitat Turística de l'I.C.T.E. (Institut de Qualitat Turística Espanyol) que garantix l'eficient funcionament d'este servici.

Amb l'obtenció d'esta certificació, la Regidoria de Turisme i Tourist Info Peníscola remarquen el seu compromís amb la qualitat del destí, ressaltant la importància d'oferir uns servicis de qualitat al turista.

Més informació
Horari

Horari d'atenció:
· Estiu:
De dilluns a diumenge: de 10h a 20h.
. Setmana Santa:
Setmana abans de Pasqua
de 10h a 19h.
Dijous Sant a Dilluns de Pasqua de 10h a 20h.
· Maig, juny,
final de setembre i principis d’octubre:
De dilluns a diumenge: de 10h a 19h.
· Resta de l'any:
De dilluns a dissabte: de 9.30h a 14h y de 15h a 17.30h.
Diumenges i festius: de 10h a 13.30h.