Galeria Multimèdia

La platja del Nord t'ofereix unes vistes al Castell de Peníscola i 5 quilòmetres d'extensió per a plantar la teua ombrel·la. De veritat te la perdràs?

La platja del Nord és la platja més coneguda i visitada de Peníscola. Compta amb una longitud de 5 quilòmetres i 44 metres d'amplària mitjana, que alterna zones d'arena en la major part de la platja, amb àrees de cudols als extrems més allunyats de la ciutat.

És la platja més pròxima al centre urbà i des d'ella es pot observar el Castell del Papa Luna. Per això, és un dels principals reclams turístics d'aquesta localitat que ofereix un extens ventall cultural, esportiu i festiu al llarg de l'any.

La platja del Nord és per antonomàsia la platja principal; malgrat això, no és una platja massificada, i és un espai perfecte per a gaudir d'un dia al sol i donar-se un capbussó.

La platja del Nord compta amb les certificacions ISO 9001 i ISO 14001 així com amb el certificat de Bandera Blava, que la distingeix com una de les millors de la Unió Europea. També compta amb les distincions Q de qualitat, atorgada per l'Institut de Qualitat per al Turisme d'Espanya, la Bandera Verda de l'empresa AENOR i la Bandera Qualitur de Turisme Comunitat Valenciana. Sens dubte, una de les millors de la Costa de la Flor del Taronger!

Si estàs pensant a descansar uns dies en família en aquesta platja, pots passejar a la vesprada i gaudir del llarg passeig marítim de la ciutat. Peníscola t'espera!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Q ICTE Calidad ISO 9001 ISO 14001 Bandera Blava
# SERVEIS
Accesible Plataforma Flotantes Moto de Agua Lavapies Juegos Deportivos Parada Taxi Restaurante Servicios WC Playa Abierta Juegos Lúdicos Bandera Azul Teléfono Público Camping Paseo Marítimo Estado del Mar Tourist Info Cruz Roja Arena Gruesa Jet ski Hoteles Pasarelas Bar Acceso Persona Movilidad Reducida Arena Fina Patines Parking Playa Urbana Parada Bus/Taxi Mostra'n més Amaga