Multimèdia Gallery 

La platja del Nord t'ofereix unes vistes al Castell de Peníscola i 5 quilòmetres d'extensió per a plantar la teua ombrel·la. De veritat te la perdràs?

La platja del Nord és la platja més coneguda i visitada de Peníscola. Compta amb una longitud de 5 quilòmetres i 44 metres d'amplària mitjana, que alterna zones d'arena en la major part de la platja, amb àrees de cudols als extrems més allunyats de la ciutat.

És la platja més pròxima al centre urbà i des d'ella es pot observar el Castell del Papa Luna. Per això, és un dels principals reclams turístics d'aquesta localitat que ofereix un extens ventall cultural, esportiu i festiu al llarg de l'any.

La platja del Nord és per antonomàsia la platja principal; malgrat això, no és una platja massificada, i és un espai perfecte per a gaudir d'un dia al sol i donar-se un capbussó.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Q ICTE Calidad ISO 14001 ISO 9001 Accessible
# SERVEIS
Juegos Lúdicos Playa Abierta Parada Bus/Taxi Arena Fina Bar Parada Taxi Servicios WC Arena Gruesa Pasarelas Teléfono Público Playa Urbana Juegos Deportivos Estado del Mar Acceso Persona Movilidad Reducida Moto de Agua Hoteles Jet ski Lavapies Paseo Marítimo Patines Accesible Parking Tourist Info Camping Cruz Roja Plataforma Flotantes Restaurante Mostra'n més Amaga