Festes

Inspira't

image
Agost és sinònim de gresca i diversió a Elx. És el mes festiu de l'any per excel·lència en la capital de la comarca del Baix Vinalopó. I és que fins a tres grans festejos tenen lloc durant aquest mes estival: Moros i Cristians, la Nit de l'Albà i el Misteri. No hi ha lloc ni moment per a l'avorriment. És la destinació ideal per a passar-ho bé a la Comunitat Valenciana a l'estiu.
image
Como cada año, el primer domingo de las Fiestas de la Magdalena, Castellón celebra su tradicional “Romeria de les Canyes”. Acto que congrega a miles de castellonenses para subir a la ermita de la Magdalena y rememorar los orígenes de la ciudad.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
El Carnestoltes de Villar del Arzobispo és, sense dubte, un dels carnestoltes més famosos de la Comunitat Valenciana, que té lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març.

Notícies

Publicacions