Blogs en video

Inspira't

Hi ha moments en la vida en els quals estar organitzat i preparat serà clau per a poder traure tot el suc a les experiències que vius. La Tomatina és un d'eixos moments i el suc de tomaca serà només un al·licient si segueixes els nostres consells. Atent!
Des de fa milers d'anys, potser milions, l'ésser humà té una relació molt especial amb el foc, tant és així que utilitzar-lo com a centre de celebracions de tot tipus s'ha convertit en una tradició en moltes zones del planeta. El foc sempre és l'esperit de la festa.
Les festes catalogades d’Interés Turístic Nacional atrauen milers de persones cada any, ja que són dates en què l'esperit del poble valencià es reuneix per a celebrar tradicions que es remunten moltes vegades a segles passats. Ací us comentem algunes de les festes més famoses de la província de València.
Agost és sinònim de gresca i diversió a Elx. És el mes festiu de l'any per excel·lència en la capital de la comarca del Baix Vinalopó. I és que fins a tres grans festejos tenen lloc durant aquest mes estival: Moros i Cristians, la Nit de l'Albà i el Misteri. No hi ha lloc ni moment per a l'avorriment. És la destinació ideal per a passar-ho bé a la Comunitat Valenciana a l'estiu.

Notícies

Publicacions