Ha ocurrido un error

No se ha especificado ningún segmento

Inspira't

image
Amb una superfície de més de 350 hectàrees, el Clot de Galvany s'erigeix com un dels parcs naturals de la Comunitat Valenciana amb més solera. És ideal per a visitar-lo en família o amb els amics i per a gaudir de l'albirament d’ocells camallargs com alguns tipus d’ànecs o el xarxet marbrenc.
image
El penyal d’Ifac és un parc natural magnífic, caracteritzat per una gran riquesa botànica i avícola. Entre les més de huitanta espècies d’ocells que van i venen pel parc, el visitant troba gavines, corbs marins, falcons i falciots que nien als penya-segats de la muralla meridional. És indiscutible dirigir-hi la mirada si volem gaudir de turisme ornitològic.
image
Pensant on viatjar a la primavera? Hem seleccionat 3 destinacions ideals per a visitar en aquesta primavera a la Comunitat Valenciana. Coneix cultures, exuberants paisatges, platges dunars... Quin t'agrada més?
image
Un dels paisatges més bonics de la Comunitat Valenciana és la Tinença de Benifassà, a Castelló. Els seus boscos frondosos, muntanyes, barrancs i preciosos senders conviden a l'esplai i a la recreació.

Propostes de viatge

Publicacions