Mòdul de portal no està disponible temporalment.

Inspira't

Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.
Amb una superfície de més de 350 hectàrees, el Clot de Galvany s'erigeix com un dels parcs naturals de la Comunitat Valenciana amb més solera. És ideal per a visitar-lo en família o amb els amics i per a gaudir de l'albirament d’ocells camallargs com alguns tipus d’ànecs o el xarxet marbrenc.
El penyal d’Ifac és un parc natural magnífic, caracteritzat per una gran riquesa botànica i avícola. Entre les més de huitanta espècies d’ocells que van i venen pel parc, el visitant troba gavines, corbs marins, falcons i falciots que nien als penya-segats de la muralla meridional. És indiscutible dirigir-hi la mirada si volem gaudir de turisme ornitològic.
Pensant on viatjar a la primavera? Hem seleccionat 3 destinacions ideals per a visitar en aquesta primavera a la Comunitat Valenciana. Coneix cultures, exuberants paisatges, platges dunars... Quin t'agrada més?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions