Club de Golf Escorpión

Main image

Multimèdia Gallery 

De caràcter privat i amb prop de 2.000 socis, les seues acurades instal•lacions el converteixen en un dels més destacats, tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d’Espanya. Té serveis complementaris per a l’oci, com ara gimnàs, guarderia, pistes de tennis i piscina.
Els seus 27 forats permeten combinar tres recorreguts diferents on conjugar la tècnica amb la potència a l’hora de colpejar la bola. Els recorreguts es troben protegits per una consolidada i densa massa forestal i la presència de l’aigua en una bona part d’aquests proporciona un al•licient especial. Els nou forats que donen personalitat i tradició a la zona de la Masia es caracteritzen per una orografia plana. Per traure’ls rendiment, cal inclinar-se pel colp tècnic. Dos llacs de bona presència entren en joc als forats 5, 6, 8 i 9. Si el cap pot amb el cor, l’aigua no penalitza sinó que, al contrari, contribueix a donar ritme i bellesa al recorregut, ja per si mateix agradable per la vegetació abundant. Els nou forats que formen Els Llacs estan marcats per l’aigua. Aigua frontal i aigua lateral que afecta cinc forats.

Més informació

Horari

Luz solar

# SERVEIS

Aseos Tienda de Golf Piscina Vestuarios Aparcamiento Parque Infantil Fútbol Tenis Sauna Bar- Café Gimnnasio Restaurante Mostra'n més Amaga

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Ron Kirby y Alfonso Vidaor
Clots
27