Galeria Multimèdia

Connecta amb el passat més autèntic de Carcaixent en la seua Fira Modernista. Descobreix els detalls de l'edició de 2021.

La història de Carcaixent està estretament lligada a la producció i comercialització de la taronja. A la fi del segle XIX i principis del XX, aquesta destinació es va convertir en un gran referent nacional i internacional, motiu pel qual va viure una època d'esplendor que ha deixat empremta. Ho podràs veure en els meravellosos edificis de l'estil del moment, el Modernisme.

Carcaixent presumeix, per tant, d'horts, cases, magatzems i urbanisme d'aquells prolífics anys. La Fira Modernista és, sens dubte, la seua aposta per posar en valor aquest gran patrimoni cultural i natural de la destinació. Des de 2016, aquesta cita sorprén a locals i visitants amb activitats, visites guiades, exposicions, rutes, concursos d'indumentària, mostres de vehicles, cercaviles o conferències per a reviure el Modernisme de Carcaixent.

Després de la seua cancel·lació en 2020 i la seua celebració virtual, la Fira Modernista torna als carrers del municipi de l'11 al 13 de juny de 2021. Ho fa amb les seues activitats més característiques a l'aire lliure, com són les visites als horts, les rutes urbanes, les recreacions en edificis patrimonials o els tallers infantils. Vine a gaudir de Carcaixent i de la seua història!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

11/06/2022

Data finalització

12/06/2022