Galeria Multimèdia

Una festa diferent, divertida i plena de diversió. Així és el Ral·li Humorístic de Carcaixent. Et convidem a gaudir-ne!

El Ral·li Humorístic de Carcaixent és una d'eixes festes que fan diferent l'oferta d'oci de la Comunitat Valenciana. I és que, durant aquesta celebració de més de 50 anys d'història, diferents grups de gent s'organitzen per a disfressar-se d'una temàtica. Seguidament, treballen en la personalització d'un cotxe, amb el qual participaran en la desfilada del ral·li. Veritat que resulta curiós? És molt més divertit del que pugues imaginar!

Així mateix, a part de l'esmentada desfilada, també es realitzen altres proves que involucren a tots els habitants del poble. Són, per exemple, les proves d'inscripció, per a conéixer els cotxes que estaran en el ral·li; la prova del vídeo, gravada per cada cotxe amb la temàtica indicada per l'organització; les proves de coneixements generals o destreses, que estan basades en la història i patrimoni de Carcaixent; o la prova final, amb una representació humorística de cada cotxe participant.

Durant tres dies, aquesta destinació s'ompli de diversió, color, música, disfresses, originalitat i, sobretot, molt d'humor. Te'n vens a passar-ho en gran?


És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

01/10/2022

Data finalització

02/10/2022

Tipus d'interès

Interés turístic provincial