Blogs en video

Carcaixent és una destinació situada a menys d'una hora de València. Aquest municipi compta amb un clima mediterrani on predominen les temperatures suaus i, a més, es troba envoltat de paratges naturals amb molt d'encant. Només has de gaudir d'una escapada en aquest racó de la Comunitat Valenciana per a descobrir tot el que pot oferir-te.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Experiències
Festes
Golf

Inspira't

Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
La província de València compta amb multitud d'al·licients per a gaudir durant tot l'any.
Viatjar en el temps fins a finals del segle XIX és possible a Carcaixent. Aquesta localitat valenciana de la comarca de la Ribera Alta celebra a principis del mes de juny la 2a edició de la Fira Modernista, en un cap de setmana replet de propostes interessants i activitats d'oci variades. Els veïns, engalanats amb els vestits que van caracteritzar aquell moviment social, però sobretot artístic, recorren els carrers del municipi i conviden el visitant a submergir-se de ple en aquestes festes.
A la província de València, es troba la Ruta dels Monestirs, un recorregut turístic que permet al viatger posar-se en contacte amb el llegat medieval a través d'edificacions antigues anomenades monestirs o cases de Déu, pel sentit religiós a partir del qual es van crear durant l'Edat Mitjana.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions