Multimèdia Gallery 

Disfruta de una zona verde en València que discurre por el antiguo cauce del río Turia

A la ciutat de València trobaràs un dels parcs naturals urbans més grans d'Espanya. Es tracta dels Jardins del riu Túria, que ocupen l'espai pel qual abans discorria el riu Túria fins que es va desviar en la dècada dels 70. Ara l'antic llit està replet de jardins, zones lúdiques i esportives que s'han convertit en el cor de la ciutat. Un espai usat per veïns i visitants que gaudeixen d'un espai verd ple de vida.

El Jardí del riu Túria té una extensió de 9 quilòmetres que comencen i acaben al Parc de Capçalera i la Ciutat de les Arts i les Ciències. 18 ponts al llarg del seu recorregut ens serveixen per a creuar d'una part a una altra del riu.

Els jardins són usats per a practicar tot tipus d'esports. Els runners tenen un camí ideal per a córrer, igual que els ciclistes per a pedalar; i si passeges, et trobaràs amb grups fent exercici al jardí o aprofitant les infraestructures: camps de beisbol, futbol i molt més.

Aquests jardins es van inaugurar en 1986 i van ser dissenyats per un grup d'urbanistes i paisatgistes que va reproduir l'antic paisatge fluvial i va repartir palmeres, tarongers, fonts, pins, plantes aromàtiques, estanys i rosers per l'antic llit amb un espectacular resultat.

Acosta't al pulmó de València i respira el seu aire pur. És un dels millors racons de la ciutat, sens dubte!

Més informació
TIPUS

Jardins