Descobrix el barri del Carme València, barri bohemi

4
 valoracions
4
 valoracions
Main image

Galeria Multimèdia

Precio: 145€

Vine a conéixer este barri en ple cor de València, ple d'encant i amb una forta càrrega històrica. Este barri és el que més ha conservat una imatge o fama d'antiguitat. Va ser terra d'assentament divers també és territori bohemi, d'artistes, on abunda l'art urbà.

Durant esta visita veuràs alguns dels monuments emblemàtics del barri, com el Centre del Carme, antic convent de Carmelites Calçats, hui convertit en un modern espai d'exposició, Torres de Quart, Portal de Valldigna...

Recorrerem els seus carrerons i racons amb encant, coneixeràs la zona on vivien els musulmans després de la reconquista, veuràs restes de la muralla islàmica del segle XI, i podràs degustar una aigua de València.

Visita opcional, l'Església de Sant Nicolau de Bari i Sant Pere Màrtir, la qual després de la seua restauració en el 2016 se la coneix popularment per la Capilla Sixtina Valenciana, pels seus espectaculars frescs. Esta església està ubicada en el barri de la Seo, però en el carrer Cavallers, que és uns dels carrers que delimita el barri del Carme.

Contracta esta visita tant per a grups com a particulars. Màxim 20 persones.
Punt de trobada a acordar.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Servei de guía oficial
Duració de la visita: 3 hores
# Altres serveis
2,8 €
Església de San Nicolás
2 €
Torres de Quart