Galeria Multimèdia

CBM Visitas Culturales
Precio: 15.0 €
Passejar amb bicicleta pel Jardí del Túria és un dels passejos més agradables que es pot fer amb la bicicleta a la Ciutat de València. Aquest fantàstic espai natural d'uns aproximadament 11 km lineals se situa en l'antic llit del riu Túria que després de la desastrosa riuada de 1957, es desvia cap al sud de la ciutat.
La història de València, està lligada al seu riu i els seus ponts, el creixement de la ciutat va acompanyat de la construcció de nous ponts, necessaris per a creuar d'un costat a un altre de la ciutat.
En aquest passeig recorrem els 17 ponts, donant a conéixer la història de tots ells, les escultures que les presideixen, ¿viatjarem¿ de la ciutat medieval, segle XV al segle XXI. Els ponts has sigut testimonis de la història i els seus moments més destacats. Naturalesa, història i patrimoni, tot lligat en aquesta proposta per un llit convertit en el Jardí del Túria, el gran pulmó verd de la ciutat.
Ruta de 2 hores i 30 minuts.
Pots portar la teua pròpia bicicleta o podem gestionar el seu lloguer.Preu de la ruta NO inclou el lloguer de la bicicleta.
grup mínim de 5 persones
# Disponibilitat
Tot l’any
# Exclusions
Bajo previa petición. Grupos mínimo de 5 personas