Galeria Multimèdia

València no només és una atractiva destinació turística, sinó també un lloc ideal per a la celebració d'esdeveniments, convencions i incentius.

L'oferta de la seua extensa planta hotelera i un modern Palau de Congressos reconegut per la seua sostenibilitat es completa amb un ventall de llocs singulars on reunir-se: des de joies modernistes com el Mercat de Colom a exemples de l'arquitectura més avantguardista, com la Ciutat de les Arts i les Ciències o l'edifici Veles e Vents en la Marina de València. No falten tampoc les opcions en entorns rurals pròxims, com tradicionals masies plenes d'encant o antigues cartoixes.

A València, les jornades de treball es poden combinar amb passejos amb bicicleta pels Jardins del Túria, esports nàutics al Mediterrani o una ruta de tapes pel centre històric. A menys de mitja hora, el Parc Natural de l’Albufera permet una plena immersió en la naturalesa, amb passejos amb barca per a observar l'abundant avifauna o amb rutes amb bicicleta entre els arrossars. I a tot això es pot afegir el plaer de menjar-se una autèntica paella en el lloc que va veure nàixer aquest icònic plat.

València és una destinació completa que combina tradició i modernitat i que aposta per la sostenibilitat per a continuar millorant la seua oferta per a esdeveniments, congressos i incentius d'èxit.