Galeria Multimèdia

Descobreix La Marina de València, un espai al costat de la mar on tot pot passar.

L'antic port de València es coneix hui com La Marina de València: és un espai públic que abasta un milió de metres quadrats i infinites activitats. És un epicentre de cultura, innovació i emprenedoria a la ciutat, un consolidat front marítim en el qual la gastronomia, l'esport, i l'activitat empresarial conviuen en harmonia.

Al llarg de La Marina de València trobaràs edificis emblemàtics com el Veles e Vents, que amb la seua original arquitectura s'ha convertit en un símbol de la façana marítima de la ciutat. També veuràs l'Edifici del Rellotge, els Magatzems i l'antic moll varador. Dins de Veles e Vents se celebren exposicions, esdeveniments de dansa i tot tipus d'arts; consulta la seua programació i aprofita per a descobrir les seues opcions gastronòmiques.

La nàutica és, per descomptat, l'activitat principal en aquesta zona. Hi ha més de 800 amarraments disponibles per a embarcacions privades, tot tipus d'empreses de servei i activitats en la mar, clubs esportius i també federacions esportives que t'ofereixen practicar vela, busseig o piragüisme. Una altra de les branques de La Marina de València és la dedicada a la innovació empresarial. Acull Marina d'Empreses, una iniciativa per a fomentar l'emprenedoria i secundar noves idees.

En resum, La Marina de València és el lloc en el qual tot és possible. Acosta't a gaudir d'un increïble paisatge i aprofita el gran ventall d'opcions d'oci a l'abast de la teua mà.

# ESPECIALITATS

Excursions marítimes Escoles de vela Windsurf Busseig / Submarinisme Flysurf / Kitesurf Esquí aquàtic Xàrter nàutic Motos aquàtiques Surf Clubs nàutics i ports esportius Piragüisme / rem / caiac Catamarà i vela lleugera
# SERVEIS
Portico Bar Recogida de Basuras Rampa Gasoil Tiendas Nauticas Muelle de Espera Radio Gasolina Informacion Informacion Meteorologica Aseos Lavanderia Telefono Correos Aparcamiento Taxis Venta de Embarcaciones Tinglado Bandera Azul Seguridad Grua Duchas Piscina Edificio Social Talleres Botiquin Restaurante Peluqueria Hielo Medico Area de Carenaje Almacen Mostra'n més Amaga