Multimèdia Gallery 

Descobreix La Marina de València, un espai al costat de la mar on tot pot passar.

L'antic port de València es coneix hui com La Marina de València: és un espai públic que abasta un milió de metres quadrats i infinites activitats. És un epicentre de cultura, innovació i emprenedoria a la ciutat, un consolidat front marítim en el qual la gastronomia, l'esport, i l'activitat empresarial conviuen en harmonia.

Al llarg de La Marina de València trobaràs edificis emblemàtics com el Veles e Vents, que amb la seua original arquitectura s'ha convertit en un símbol de la façana marítima de la ciutat. També veuràs l'Edifici del Rellotge, els Magatzems i l'antic moll varador. Dins de Veles e Vents se celebren exposicions, esdeveniments de dansa i tot tipus d'arts; consulta la seua programació i aprofita per a descobrir les seues opcions gastronòmiques.

La nàutica és, per descomptat, l'activitat principal en aquesta zona. Hi ha més de 800 amarraments disponibles per a embarcacions privades, tot tipus d'empreses de servei i activitats en la mar, clubs esportius i també federacions esportives que t'ofereixen practicar vela, busseig o piragüisme. Una altra de les branques de La Marina de València és la dedicada a la innovació empresarial. Acull Marina d'Empreses, una iniciativa per a fomentar l'emprenedoria i secundar noves idees.

En resum, La Marina de València és el lloc en el qual tot és possible. Acosta't a gaudir d'un increïble paisatge i aprofita el gran ventall d'opcions d'oci a l'abast de la teua mà.

# ESPECIALITATS

Motos aquàtiques Escoles de vela Flysurf / Kitesurf Busseig / Submarinisme Piragüisme / rem / caiac Xàrter nàutic Esquí aquàtic Excursions marítimes Windsurf Surf Clubs nàutics i ports esportius Catamarà i vela lleugera
# SERVEIS
Muelle de Espera Aparcamiento Lavanderia Bar Seguridad Radio Informacion Meteorologica Talleres Aseos Botiquin Gasolina Venta de Embarcaciones Correos Restaurante Taxis Bandera Azul Piscina Telefono Rampa Grua Peluqueria Tiendas Nauticas Hielo Recogida de Basuras Medico Area de Carenaje Tinglado Edificio Social Duchas Portico Almacen Gasoil Informacion Mostra'n més Amaga