Agost
Agost
Agost
Agost
Agost
Agost
Agost
Agost
agost

Blogs en video

Agost és conegut per la seua artesania ceràmica, descobreix tot el que pots fer i gaudir en aquesta localitat de l’Alacantí!


Agost, a la província d’Alacant, és una localitat que ha sabut conservar la seua essència i tradicions i que al mateix temps ha sabut avançar amb el temps i oferir a qui la visite un bon nombre de coses a fer. Descobreix Agost i converteix-lo en la teua pròxima destinació!

Què veure a Agost

Agost és el lloc perfecte per a calçar-te les botes o pujar-te a la bici, omplir la teua cantimplora i iniciar una bonica ruta. Les opcions són moltes, encara que et recomanem explorar les possibilitats de cicloturisme de la Via Verda del Maigmó, que segueix l'antic traçat d'una via fèrria i et condueix a través de viaductes i túnels per un paisatge canviant, que comença per les terres blanques i àrides d'Agost, i et porta cap als boscos i pinedes de la serra del Maigmó. 

En aquesta ruta podràs identificar el material amb el qual estan fets els famosos càntirs d'Agost, i tota la seua artesania terrissaire, una argila blanca d'increïbles característiques i qualitat. Gràcies al treball de difusió que es realitza des del seu Museu de Terrisseria i a diferents iniciatives com la que porta a triar i exposar“la peça de l'any”, els productes d'Agost han cobrat gran fama i són molt demandats.

Ja a Agost pots fer visites als tallers dels mestres terrissaires i, amb una mica de sort, asseure't a aprendre a modelar aquest material tan valuós i descobrir per què l'aigua que es guarda en els càntirs d'Agost es manté sempre fresca. I no oblides visitar les restes fortificades del turó de l'ermita. Et sorprendran les vistes!

Per últim, et recomanem visitar Agost el mes d'octubre per a poder coincidir amb la seua Fira artesanal i gastronòmica, en la qual degustar els productes més saborosos d'aquesta terra en una escapada inoblidable. Vine a descobrir aquest interessant municipi!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

L'artesania dels nostres municipis no sols ens parla d'oficis i mestres, també ens parla de tradicions i maneres de viure d'altres temps que, en alguns racons, encara poden assaborir-se. Ens acompanyes a conéixer la ceràmica d'Agost i a planificar la teua pròxima escapada a aquesta localitat alacantina?

Propostes de viatge

Publicacions