Agost

Agost

Main image
Agost es troba a 18 km de la capital de província, Alacant. Situat a les faldes del Maigmó, destaca l'àrea nord del municipi pel seu alt valor paisatgístic, reconegut a nivell europeu com a zona LIC (Lloc d'Interés Comunitari). Bona part del terme municipal està cultivat amb raïm de taula, formant part de la Denominació d'Origen de Raïm de Taula Embutxacada del Vinalopó. Destaca la cantereria, on encara podem trobar deu fàbriques, de les quals la mitat continuen utilitzant les tècniques de la cantereria tradicional. El patrimoni cultural està molt lligat a la producció canterera, així com a nombroses manifestacions festives de gran tradició i popularitat.
Com arribar:
Des de la N-330 que unix Madrid i Alacant es pren la desviació que indica Agost i s 'enllaa amb la comarcal CV-820 que arriba directament a Agost. Des de l 'autovia A-36 que unix Alcoi amb Alacant, es continua fins a arribar a la rotonda que indica Agost/Sant Vicent del Raspeig, on prenem la desviació a Agost per la comarcal CV-820. Des de l 'autopista del Mediterrani A-7 s 'enllaa amb la A-36 i des d 'all es pren la CV-820.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
L'artesania dels nostres municipis no sols ens parla d'oficis i mestres, també ens parla de tradicions i maneres de viure d'altres temps que, en alguns racons, encara poden assaborir-se. Ens acompanyes a conéixer la ceràmica d'Agost i a planificar la teua pròxima escapada a aquesta localitat alacantina?
image
Alguna vegada t'has preguntat d'on ve la tradició del raïm de la sort per a acomiadar l'any? Sabies que la majoria del raïm de la sort que mengem a Espanya prové de la Vall del Vinalopó, a la província d'Alacant? T’expliquem l'origen d'aquesta curiosa tradició, única a Espanya.
image
L'interés que suscita com a destinació la Comunitat Valenciana no solament desperta l'atracció de viatgers i turistes. En l'actualitat, el nostre territori també s'ha convertit en un escenari en el qual es fixen grans productors per a rodar destacades produccions cinematogràfiques.

Notícies

Publicacions