Agres
Agres
Agres
Agres
Agres
Agres
Agres
Agres

Blogs en video

Agres és un xicotet poble de la Comunitat Valenciana, situat a la comarca del Comtat. Aquest encantador municipi de l'interior d'Alacant ens rep entre ametlers i oliveres i, ja des de la carretera, ens ofereix una panoràmica inigualable.

Qué fer en Agres

Si ens endinsem en el seu barri antic, no tardarem a apreciar el gran llegat històric i cultural que posseeix aquest municipi alacantí. Els seus carrers empedrats ens portaran fins a l'Església de Sant Miquel, passant pel Palau Comtal i pel seu monumental Castell. 

Prop d'allí, també podrem visitar el safareig municipal, considerat un dels més grans de la província d'Alacant.

Però, sens dubte, un dels emblemes d'Agres és el Santuari de la Mare de Déu del Castell, situat en plena Serra de Mariola. La seua rellevància religiosa i el seu entorn natural l'han convertit en un lloc de peregrinació durant tot l'any. 

Si, a més, eres un amant de la naturalesa i del turisme actiu, Agres et sorprendrà, ja que posseeix un ampli ventall de recorreguts per a poder descobrir la gran riquesa del seu entorn. 

Així mateix, si tries la Ruta “A l’ombra de les caves”, podràs visitar les diferents caves que envolten el poble, és a dir, pous de neu que s'utilitzaven antigament per a fer gel. La “Cava Gran” d'Agres és un clar exemple d'aquesta mena d'obres arquitectòniques que es van construir durant els segles XVII, XVIII i XIX.

Agres també et proposa diferents rutes senderistes per a recórrer en família, el benvolgut Parc Natural de la la Serra de Mariola, un dels pulmons verds de la Comunitat Valenciana, o per a conéixer les seues fonts a través de la “Ruta urbana Fonts d’Agres”.​​​​​​​

Després de descobrir tot el que Agres té per a oferir, no tenim cap mena de dubte que serà un d'eixos màgics llocs als quals sempre voldrem tornar.

En la teua visita a Agres t’esperem a:

TOURIST INFO AGRES

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

Et proposem un recorregut ple de bellesa per un dels nostres parcs naturals més emblemàtics. Prepara't per a descobrir una serra inoblidable!

Publicacions